úterý 26. ledna 2010

Ewa Farna v Polsku - Cicho

Přinášíme další videa s Ewičkou. Koukněte, jak se jí dařilo na polské akci Telekamery 2010:


Ewa farna fotky - videa a další novinky

Máme pro vás zbrusu novou várku informací o naší oblíbené zpěvačce Ewě Farné. Zajímá vás, jak se baví, když je nemocná?
vlastní videoblog Ewy

čtvrtek 14. ledna 2010

Ewa Farna - Koncert v Opavě 25. 11. 2009 - reportáž

Zajít na koncert Ewy Farne, to je sen snad každého jejího fanouška. Pokud jste na něm ještě nebyli, můžete se alespoň podívat na reportáž z koncertu v Opavě. Zazněly na něm všechny písničky z nové desky Virtuální a také její starší hity - Ticho, La la la lalaj, Jaký to je nebo Měls mě vůbec rád. Ewa se svěřila také s převleky, které na koncertech má a odhalila svůj vztah k Michaelu Jacksonovi. A pozor, na konci videa uvidíte také dvojnici Ewy. Tak se koukněte:

sobota 9. ledna 2010

Ewa Farna v módní hlídce - fotky

Bulvární server Super.cz si často bere na paškál modely Ewy Farne a dokazuje tak její vybraný vkus. Redaktorka serveru o Ewě napsala: "Zpěvačka Ewa Farna nezapomíná šokovat svým extravagantním oblečením. I ve svém mladém věku dokáže být za dámu, klasické kostýmky ale u ní rozhodně nečekejte." Podle hodnocení čtenářů serveru to Ewě nejvíc sluší na následující fotce:


Nám se Ewa ale více líbí tady.

Co si myslíte vy?

pátek 1. ledna 2010

Silvestr ve velkém stylu s Ewou Farnou

Oslavy příchodu nového roku jsou už několik let ve znamení vystoupení naší oblíbené zpěvačky. Tentokrát zazpívala v Česku i v Polsku. Na ČT1 zazněla její písnička Maska, na TVP2 pak živě z polské Lodže Cicho a Dmuchawce Latawce Wiatr. Videa už se objevila na serveru YouTube, a tak se na ně můžete podívat a pokochat se vystoupením Ewy Farné.