pondělí 28. července 2008

Ewa Farna – kde stáhnout její mp3?

Jistě už jste někdy hledali nějakou tu mp3trojku naší skvělé zpěvačky. Cedéčka jsou out, maximálně na výzdobu, světu vládnou mp3. Proto jsem se porozhlídl po internetu a našel zajímavý server, kde si lze stáhnout hity naší milé. Vše je velmi jednoduché. Stačí zabrousit na stránky mp3-ke-stazeni.cz a řídit se podle pokynů. Přímý odkaz na písně Ewy Farne - zde. Užívejte si skvělou muziku!

pondělí 21. července 2008

Ewa a kouření? NE!

Naše oblíbená zpěvačka opět dokázala, že je slušná holka a kouření jí nic neříká. Rodiče jí cigaretu sami nabídli a ona zjistila, jak je tento zlozvyk ošklivý. Uvidíme ale, co s ní udělá drsný rockový svět. Ewa se dále přiznala, že má ráda psy a bojí se bubáků. Nejradějí kouká na Bolka a Lolka, z filmů si oblíbila Piráty z Karibiku. Více již v dnešním videu…ENJOY!

úterý 15. července 2008

Ewa hodnotí klipy v Katovně

Internetová televize Stream.cz často zve Ewičku do svých pořadů. Tentokrát se zaměříme na pořad Hudební katovna, v němž naše mladičká hvězdička hodnotí klipy. Moderátor jí pustil čtyři různé kouskyy. Ewu nejvíce oslovila Známka punku od Visacího zámku a Vilém Čok s hitem Dej nohám tempo. Zaujala ji také amatérská kapela Red Baron Band. Ewě naopak nesedla klasika od Bestie Boys. Ostatně, koukněte se sami: