pátek 28. března 2008

Ewa se neumí líčit!

Internetová televize Stream.cz nás zásobuje snímky, v nichž se mihne naše oblíbená zpěvačka. Naposledy se ukázala na akci Leoše Mareše a prozradila, jak je na tom s líčením. Nutno dodat, že Ewa se líčit prakticky nemusí - sluší jí to i tak!


pátek 21. března 2008

Ewa Farna v kočičím obleku!

Že se Ewa umí pořádně rozparádit, již několikrát dokázala. Naposledy se převlékla jako catwoman. Skvělé snímky najdete na bulvárním magazínu Super.cz. Stačí kliknout zde. Turné Zazpívej si s Ewou začne již brzy, budete na vaši hvězdu dělat čičiči? :-)

pondělí 17. března 2008

Týden s Ewou Farnou

Zajímá vás, jak vypadá takový typický týden naší roztomilé star? Pak rozhodně musíte zabrousit na portál Atlas! Na tomto odkazu naleznete týdenní deníček sympatické krásky. Příjemné čtení.

čtvrtek 13. března 2008

Ewa Farna si potrpí na boty

S novinkami ohledně Ewy přišel populární server Super.cz. Zajímavý článek lze nalézt na adrese - http://www.super.cz/kauzy/21323-nova-ewa-farna-bez-rovnatek-a-v-botach-na-jehlach-.html. Dozvíte se, že Ewa možná brzy sundá nepopulární rovnátka. Koukněte se také na fotky, její výběr nových bot je opravdu povedený. Vybrali byste si podobné? Zbožňujete také barvy jako naše hrdinka? Líbí se vám její střevíce na podpatku? :-) Ewě ano!

čtvrtek 6. března 2008

Online chat s Ewou Farnou

Každá příležitost položit naší mladičké hvězdě nějaký ten dotaz je všemi fanoušky velmi oceňována. Tentokrát chat připravil server Tyden.cz. V pátek 7.3. si tak určitě udělejte po poledni čas a zeptejte se Ewy na co chcete. Otážku můžete položit již nyní na adrese: www.tyden.cz/chat-s-osobnosti/ewa-farna/.