úterý 26. února 2008

Ewa Farna - roste ke kráse?

Bulvární magazín Super.cz si vzal na paškál oblékání naší oblíbené zpěvačky. Módní hlídku s hodnocením naleznete zde.

čtvrtek 21. února 2008

Ošklivka Katka - další video

Ewa rozhodně není ošklivka, nová vizáž ji velmi sluší. Redaktorka serveru Stream.cz s ní popovídala o novém turné, písničce k seriálu i o tom, jak Ewa vypadá...Sledujte!


úterý 12. února 2008

Nový hit k seriálu Ošklivka Katka

Ewa Farna nazpívala titulní píseň k české mutaci známé telenovely Ošklivka Betty, která se bude vysílat na Primě jako Ošklivka Katka. Tento nový hit Ewa zazpívala třeba na vyhlašování ankety Deska roku a my vám video z této akce jako obvykle přinášíme. Mladičká hvězda se představila v kraťoučké minisukni a zajímavém triku s opicí, jež jí podle slov fanoušků skutečně slušelo.


Písničku Ošklivka Katka vám přinášíme i ke stažení v mp3 formátu. Download zde.

středa 6. února 2008

Ewa měla jen tři dvojky

Spojit školu a vrcholový showbusiness není jednoduché. Ewě Farne se to ale daří! Serveru Super.cz totiž prozradila: „Na vysvědčení byly jen tři dvojky - z chemie, matematiky a biologie". Ewa je nyní v deváté třídě základní školy. Ve studiu by ráda pokračovala na výběrovém polském gymnáziu v Českém Těšíně.

V hudební kariéře je nyní aktuální její turné Ewa Tour 2008, v němž navštíví 18 měst po celé republice. Turné má být neotřelé, plné svěžích nápadů. Mladičká zpěvačka se v něm vyřádí i na snowboardu a zároveň dá v soutěži šanci nadějným předskokanům. Máme se tedy na co těšit!

pondělí 4. února 2008

Skvělá videa s Ewou Farnou ve špičkové kvalitě

Sledujete rádi vystoupení naší oblíbené zpěvačky na internetu, ale nevyhovuje vám kvalita, v jaké jsou její videa třeba na známém serveru YouTube? Pak zkuste méně proslulý web Stage6, na němž naleznete snímky ve vynikající kvalitě formátu DivX. A to už stojí za to! Představení s Ewou Farnou je ke zhlédnutí již mnoho, ostatně posuďte sami zde.